Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Intotdeauna folositi un lubrifiant de calitate!
Motto-ul Kegel8- tineti ceva special in sertarul de la capatul patului- un lubrifiant micut, usor de desfacut, pentru a reda lubrifierea feminina si pentru a obtine cele mai bune rezultate cu dispozitivul dumneavoastra Kegel8. Folosind un lubrifiant de calitate pe dispozitivul dumneavoastra Kegel8, veti avea un contact mai bun cu dispozitivul si o stimulare mai eficienta. Asta inseamna ca dispozitivul dumneavoastra Kegel8 lucreaza muschii dumneavoastra pelvini cat de profund este posibil- lucru pe care de fapt il urmariti!
lubrifierea face totul mult mai placut- chiar daca este pentru confortul zilnic, folosind un dispozitiv de antrenare a muschilor pelvini sau facand dragoste. Feriti-va de lubrifiantii care contin nonoxynol-9, nu se recomanda. De asemenea, daca incercati sa ramaneti insarcinata, fiti atente pentru ca exista ingredienti in unii lubrifianti care distrug spermatozoizii.
Vom face un fel de clasificare a lubrifiantilor si le vom descrie pentru a va da seama care este cel mai bun pentru dumneavoastra.

Ce sunt lubrifiantii pe baza de apa?

Lubrifiantii pe baza de apa ofera o lubrefiere totala in si in afara dormitorului si este unul din cele mai bine vandute produse de la noi. Alegeri sigure pentru un sex sigur cu lubrifiantii nostrii pe baza de apa fara gust, incolori, inodori si usor de folosit. Daca, spre exemplu, vreti sa adaugati o picatura de lubrifiant, discret, atunci nimeni nu isi va da seama de nimic si va parea ca mimeaza lubrifierea naturala a corpului.
Daca folositi un lubrifiant care nu rezista mult si pe care trebuie sa-l aplicati de mai multe ori, n-o faceti si nu-l mai folositi! Toti lubrifiantii pe baza de apa sunt reactivati de o picatura de apa sau de saliva. Luati in considerare si ambalajul, trebuie sa fie usor de folosit si sa va ofera imediat lubrifiantul de care aveti nevoie in cantitatea dorita, nu sa stati sa desfaceti capacele, timp care duce la pierderea focului pasiunii dintre dumneavoastra si partener. Luati si o sticluta micuta intr-o borseta de calatorie- fiti tot timpul pregatita. Lubrifiantii pe baza de apa nu va vor face nici un rau, nici dispozitevelor de antrenare a muschilor pelvini si va vor spori rezultatele cu adevarat.
Va recomandam lubrifiantul pe baza de apa Bioglide Plus.

Ce sunt lubrifiantii pe baza de silicon?

Lubriantii pe baza de silicon sunt o generatie noua de lubrifianti – care nu sunt uleiosi si sunt absolut siguri de folosit cu prezervative dar si cu dispozitive medicale precum Kegel8. Lubrifiantii pe baza de silicon nu contin apa sau glicerina, asta insemnand ca lubrifierea va fi mai lunga si veti avea o senzatie uimitoare de matase lichida. Acesti lubrifianti pot fi folositi chiar si sub apa si tot nu vor disparea, imaginati-va ce nebunii puteti face! Un amestec non-toxic care nu poate fi absorbit de corp, iar pentru indepartarea lui folositi doar apa si sapun.
Lubrifiantii pe baza de silicon sunt mai scumpi un pic decat cei pe baza de apa, dar credeti-ne chiar merita! Nu folositi un lubrifiant pe baza de silicon impreuna cu o jucarie erotica pe baza de silicon deoarece ii poate lua din netezimea suprafetei jucariei erotice; decat daca folositi lubrifiant Eden Bliss Silicon, care este un lubrifiant care poate fi si mancat. Una din intrebuintarile unui lubrifiant pe baza de silicon este sa masati partenerul sau sa primiti un masaj de la el, siliconul chiar este Regele lubrifiantilor!
Va recomandam lubrifiantul pe baza desilicon Eden Bliss Silicon.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș