Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Aceasta, de obicei, apare atunci cand stranutati, tusiti, radeti, va ridicati brusc sau faceti exercitii. Aceste actiuni presupun o presiune foarte mare auspra valvei vezicii, cauzand acea scapare incontrolabila si accidentala a urinei. Incontinenta urinara de stres poate aparea atunci si atunci cand muschii podelei pelvine s-au slabit foarte tare ( ex. Dupa nastere) si atunci cand muschii sfincterului uretral s-au imbolnavit, sau devenit si ei slabiti. Ca un rezultat, baza vezicii se poate muta din pozitia normala sau mecanismul de inchidere a vezicii se poate sa nu functioneze bine, sa se inchida asa cum trebuie, cauzand in cele din urma scaparea accidental de urina.

Cine sufera de incontinenta de stres urinara?

S-a estimate ca in Anglia, 1 din 3 femei cu varsta peste 18 ani sufera de incontinenta urinara de stres. Cercetarile medicale au descoperit ca un numar de factori cotribuie la aparitia acestui lucru, cum ar fi:
Femeile a caror mama sau sora au sau au suferit de incontinenta reprezinta un risc major de dezvoltare a simptomelor incontinentei urinare de stress si daca ele mai au si o bunica care a avut aceasta problema, riscul creste si mai tare.
Simptomele incontinentei urinare si , in special, a incontinentei urinare de stres, sunt mult mai comune la femei decat la barbati.
IUS este cel mai intalnit tip al incontinentei urinare la femeile peste 60 de ani.
Femeile albe sunt mult mai sensibile la simptomele IUS.
Muschii slabiti ai podelei pelvine pot creste riscul de aparitie a IUS.

Care sunt cele mai comune cauze ale simptomelor IUS?

Sarcina si nasterea, simptomele IUS sunt cel mai des intalnite la femeile insarcinate.
Operatiile pelvine si radioterapia – Cu siguranta toate tipurile de operatii pelvine sunt cunoscute ca fiind cauzante de disfuntii ale muschilor podelei pelvine si acest lucru, la randul lui, creste probabilitatea unei femei de a i se dezvolta simptomele IUS. Alte proceduri medicale precum radiatiile pot conduce la distrugerea nervurilor si a muschilor tractului urinar.
Obezitatea si constipatia, de asemenea, pun presiune pe podeaua pelvina sau se opun capacitatii acestor structuri musculare sa reziste presiunilor.
Fumatul si bolile la plamani
Menopauza este un alt factor ce conduce la imbolnavirea podelei pelvine sau la opunerea capacitatii muschilor podelei pelvine.

Va recomandam in acest sens dispozitivul Kegel 8 Ultra Plus.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș