Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Incepeti sa va cunoasteti dispozitivul dumneavoastra Kegel8 – Faceti testul cu mana

Va recomandam sa incercati un test simplu, cu ajutorul mainii, inainte de a folosi Kegel8 pentru prima data. Acest test va va ajuta sa va familiarizati cu centrul de control si sa va obisnuiti cu senzatiile pe care ar trebui sa le simtiti in timpul folosirii dispozitivului. Acest lucru va va ajuta sa ajungeti la cele mai bune rezultate posibile.
Va recomandam sa folositi lubrifiantul Exercise Lubrificant pe baza de silicon pentru a face insertia mai usoara si pentru a va ajuta sa va imbunatatiti stimularea muschilor.

Cum instalati Kegel8?

Introduceti bateriile in panoul de control al dispozitivului, avand grija sa le puneti corect, dupa semnele "+" si "-". Banda materialului rosu merge sub baterie pentru ca aceasta sa poata fi trasa afara, pentru a se evita deteriorarea dispozitivului Kegel8.
Luati una dintre comenzile de control, aveti 2 din acestea si ele cuprind conectori rosii si negrii. Introduceti conectorul finisat alb in panoul de control al dispozitivului Kegel8 in partea de sus in stanga. Acesta este numit partea A. Introduceti foarte bine in priza pentru a fi conectat complet.
Luati codurile PIN ale conectorilor rosii si negrii si introduceti-le in panourile de comanda ale dispozitivului. Nu conteaza ordinea inserarilor.
Dispozitivul dumneavoastra este acum gata pentru partea testului cu mana.

Testul Kegel8 cu mana

Apasati butonul "on" din panoul de comanda al dispozitivului si ecranul se va lumina, in partea de sus, in stanga vor aparea Hz – rata pulsului. In partea de sus, in dreapta, in coltul ecranului este afisat programul cu toate setarile acestuia. Initial vor aparea pe ecran PC1, PC1 – PC3 fiind programe adaptabile. Cu ajutorul terapeutilor, s-a reusit sa se ajunga la 9 pre-seturi de programe. Acestea sunt numerotate de la P01 la P09 si pot fi accesate prin apasarea butonului "prg".
Sub acestea se afla mA care arata 0, acesta este nivelul de intensitate. Sunt 2 mA afisati pe ecran, unul pentru canalul A in partea stanga a mainii si unui pentru canalul B in partea dreapta a mainii. Se utilizeaza canalul A pentru exercitiile pelvine vaginale. Canalul B este un canal optional pentru femeile care doresc sa-l foloseasca si anal, lucru care poate fi facut separat.
Pentru testul cu mana trebuie sa selectati programul P06. Apasati butonul "prg" pana cand ajungeti sa selectati P06.
Tineti dispozitivul intre degetul mare si degetul aratator si asigurati-va, in acelasi timp, ca aveti contact cu ambele benzi metalice.
Pentru a incepe programul, apasati butonul " + " din canalul A din partea stanga si veti observa ca mA se vor schimba la 1.
Afisajul P06 se va schimba intr-un ceas, acest lucru semnificand faptul ca programul 6 a inceput. Pe parcursul exercitiului, ceasul va merge, aratandu-va cate minute faceti exercitiul respectiv.
Acum, mariti mA. Va rog sa va amintiti ca atunci cand folositi dispozitvul Kegel8 , cu cat sunt mai mari mA cu atat programul va fi si mai benefic pentru dumneavoastra. In cadrul acestui test facut cu mana este bine sa mentineti mA sub 10.
Apasati butonul " + " de cinci ori pentru a seta mA la 6, acum ar trebui sa simtiti o stimulare intre degete. Daca va luati degetele de pe metalul de pe dispozitiv, el va merge automat in “safety mode “ iar dumneavoastra nu veti mai fi capabila sa cresteti mA peste 6, 7, sau 8. Va rugam acordati atentie acestui lucru in timpul exercitiilor dumneavoastra, asa puteti verifica daca sunteti bine conectat cu Kegel8. Proasta conexiune a aparatului va insemna ca dumneavoastra nu veti putea creste mA si practic dispozitivul nu atinge peretii vaginului si deci nu este folosit corect.
Veti observa, de asemenea, ca mA vor scadea inapoi la 0, iar apoi vor urca iarasi la 6, acesta este programul alternativ intre contractie si relaxarea muschilor.
La sfarsitul setului de exercitii, in cazul P06, dupa 15 minute, unitatea se va inchide automat.
Acum ca ati reusit sa va familiarizati cu produsul Kegel8, sunteti gata sa incepeti. Va rugam sa va alegeti pozitia care va convine cel mai mult , precum si programul care credeti ca va este cel mai confortabil, pentru a incepe sa lucrati si sa vedeti rezultatele in cel mai scurt timp posibil.
Va rugam sa utilizati diferite programe ale testului cu mana, ele toate sunt prezentate si va vor ajuta sa ajungeti sa cunoasteti Kegel8 foarte bine.

Kegel8 va ofera, de asemenea, PC1, PC2 si PC3, programe adaptabile, pentru partea anala.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș