Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda





Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Incontinenta mixta este o combinatie intre incontinenta de stres si incontinenta de urgenta. Nu doar determina femeile sa piarda urina atunci cand tusesc, stranuta sau rad, ci si atunci cand aveti acea simptoma “Chiar trebuie sa merg ACUM!”. Incontinenta mixta este, de obicei, o combinatie de 60% - 40% de incontinenta de stres si de incontinenta de urgenta. Este cel mai adesea intalnita la femeile mai in varsta si poate avea loc in diferite perioade si sub multe circumstante.

Din moment ce cauzele incontinentei de stres si a celei de urgenta sunt sau nu la fel, fiecare aspect al acestei tulburari trebuie evaluat separat de catre un medic. Atunci cand mergeti la doctor, el va va spune urmatoarele: - va va face un istoric medical, o examinarea psihologica, o analiza urinara, CMG si cistoscopia.
Tratamentul este, de obicei, mixt, cu combinatii de exercitii Kegel, operatii sau tratamente cu medicamente. Cateodata, cand operatia este facuta pentru incontinenta de stres, simptomele instabile ale vezicii se vor reduce sau chiar vor disparea. Cu toate acestea, acest lucru este mai neobisnuit, si majoritatea femeilor cu incontinenta mixta sufera de o suspensie a vezicii si apoi constata ca ele vor trebui sa mearga intr-un mod excesiv la toaleta.

Simptomele pot disparea cu timpul, dar simptomele frecvente de incontinenta de urgenta cer mult timp si o medicamentatie pe termen lung si mult antrenament. Un studiu recent a fost condus intr-o clinica de pacienti dintr-un spital universitar pentru a se evalua eficacitatea antrenamentului podelei pelvine doar cu dispozitive, pentru tratarea incontinentei urnare de stress urodinamice. S-au ales 35 de femei la intamplare. Antrenamentul intensiv a durat 12 saptamani. Dupa 1 an, 33 de femei au putut fi evaluate confom protocololui. La vizita dupa 1 an, activitatea muschilor podelei pelvine a fost masurata si nevoia de interventie chirurgicala a fost evaluata si ea.
Antrenamentul facut acasa al muschilor podelei pelvine a facut ca grupul de 11/16 femei (68.8%) sa nu mai aiba nevoie de interventie chirurgicala.
Astfel, s-a demonstrat ca antrenamentul podelei pelvine, acasa, are o rata de success foarte buna, de 68.8%, iar schimbarile produse legate de scurgerile de urina dupa 12 saptamani de tratament sunt incredibile. Doar medicul dumneavoastra va poate diagnostica problema pe care o aveti in ceea ce priveste controlul vezicii si va poate da cel mai bun tratament pentru aceasta problema, insa , cu toate acestea, exista un test simplu care este utilizat de doctori si de profesionistii in medicina si pe care il puteti face acasa, pentru a va ajuta sa determinati diferenta dintre incontinenta de stress si cea de urgenta.

Diferenta dintre Incontinenta de stress si cea de urgenta – Ghidul usor

Incontinenta de stress si cea de urgenta nu sunt diagnostice ci mai degraba simptome complexe pe care pacientii le relateaza medicilor. Un diagnostic identifica cauzele incontinentei urinare si este format din probe din scurgerile de urina. A stii sa faceti diferenta dintre incontinenta de stress si cea de urgent este vitala, deoarece terapia particulara este bazata pe un diagnostic précis.

Testul foarte simplu de determinarea a simptomelor

Acesta este un ghid simplu pentru diagnosticarea tipului de incontinenta de care suferiti, si utilizat de medicii.
Tot ceea ce este nevoie este sa marcati numarul pentru fiecare intrebare iar apoi sa numarati cat va iese in total. Un rezultat sub 7 indica o incontinenta de stress, iar peste 7 indica un tratament pentru incontinenta de urgenta prin utilizarea dispozitivul Kegel8, cu rezultate in doar cateva saptamani.

Va recomandam in acest sens dispozitivul Kegel 8 Ultra Plus.

Intrebari:

Simtiti o presiune inainte de scurgerile de urina?
Nu (0), Cateodata (1), Foarte puternica( 2)

Scapati urina atunci cand ridicati ceva greu sau in alte situatii obositoare?
Da (0), Chiar si cand nu am activitati grele ( 2)

Scapati urina cand faceti ceva ce va cere mult efort, sau altceva imediat dupa?
In acelasi timp ( 0), Imediat dupa ( 2)

Ce cantitate de urina se scurge?
Putin (0), Destula (1), Foarte mult (2)

Puteti intrerupe urinarea fara sa mai pierdeti vreo picatura?
Da (1), Nu (2)

Simtiti durere cand urinati?
Nu (0), Da (2)

Simtiti o urgenta in situatii stresante?
Nu ( 0), cateodata (1), Da (2)

De cate ori pe zi urinati?
De 5 ori(0), Intre 6-7 ori (1), De la 8 in sus (2)

De cate ori pe noapte urinati?
Maxim o data (0), De 2-3 ori (1), De la 4 in sus(2)

Ati luat medicamente pentru infectiile urinare?
Nicodata sau o data(0), De 2 sau mai multe ori (1), Foarte multe ( 2)

Daca totalul este mai putin de 7, atunci suferiti de incontinenta de stres.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș