Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Retineti urmatoarele lucruri ca sa mentineti sanatatea pelvina

Incordati muschii podelei pelvine daca va e frica sa nu scapati cateva picaturi- inainte sa stranutati sau sa ridicati ceva greu. Controlul dumneavoastra se va imbuntati cu timpul.
Evitati presiunea pe podeaua pelvina si spate- nu faceti exercitii cu un picior sau ambele picioare ridicate la vertical, exercitii care ar pune o presiune severa pe podeaua pelvina si spate, indoiti genunchii si incordati muschii in timp ce ridicati picioarele.
Beti normal si nu mergeti la baie ”doar in caz ca”- mergeti doar cand vezica este plina, asigurandu-va ca o goliti de tot.
Aveti grija la greutate- greutatea in plus pune presiune pe muschii podelei pelvine; femeile care in mod misterios si-au recastigat controlul asupra slabiciunilor vezicii nu asociaza acest lucru cu pierderea de kilograme- ar fi bine daca doctorii ar mentiona acest lucru la femeile care se plang de probleme vezicale.

Proaspetele mamici- daca ati nascut in ultimele 3 luni si inca aveti probleme de slabiciune ale vezicii desi faceti exercitii kegel pentru podeaua pelvina in mod regulat, spuneti acest lucru si ginecologului dumneavoastra. 20-30% din proaspetele mamici inca sufera de incontinenta de stress si slabiciuni ale vezicii si la 3 luni dupa nastere, iar ginecologul lor e posibil sa le trimita la un obstetrician psihoterapeut.

Va recomandam in acest sens dispozitivul Kegel 8 Ultra Plus.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș