Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Incontinenta de urgenta (IU) este o scurgere de urina nedorita care are loc la scurt timp dupa dorinta intensa si brusca de a urina. Este cauzata de contractiile involuntare ale vezicii urinare care apar atunci cand se umple vezica. Cu IU, o persoana poate fi constienta de senzatia de urgenta, dar nu este capabila sa opreasca scurgerea inainte sa ajunga la toaleta.
Pierderea de urina este de obicei in cantitati mari care uda lenjeria intima sau chiar si celelalte haine de deasupra. Cateodata, un eveniment poate cauza pierderea de urina. Niste evenimente comune ca auzirea robinetului curgand reprezinta sindromul “cheii in usa”. Anticiparea urinarii poate cauza un spasm al vezicii.
Un simptom aditional al vezicii hiperactive observat destul de des- de obicei la batrani- este nocturia, trezirea de mai mult de 2 ori pe noapte pentru a urina, eveniment care afecteaza somnul. Aceasta conditie afecteaza barbati si femei de toate varstele, desi incidenta ei creste semnificativ cu varsta.
Doar doctorul dumneavoastra poate diagnostica problema lipsei de control a vezicii si poate determina tratamentul corect pentru dumneavoastra, desi avem si noi un test simplu folosit de doctori pe care il puteti face acasa pentru a va putea da seama daca suferiti de incontinenta de stress sau de incontinenta de urgenta.
Totusi, atunci cand aflati care este problema dumneavoastra, puteti incerca sa o rezolvati. Sa traiti cu o problema a lipsei de control a vezicii urinare poate fi dificil, mai ales cand dormiti, va uitati la un film la cinema sau jucati niste maini la PartyPoker Romania. Dar cu tratamentul corect si cu o atitudine increzatoare, aceasta problema de sanatate, poate fi depasita.
Testul foarte simplu de determinarea a simptomelor
Acesta este un ghid simplu pentru diagnosticarea tipului de incontinenta de care suferiti, si utilizat de medici. Tot ceea ce este nevoie este sa marcati numarul pentru fiecare intrebare iar apoi sa numarati cat va iese in total. Un rezultat sub 7 indica o incontinenta de stress, iar peste 7 indica un tratament pentru incontinenta de urgenta prin utilizarea dispozitivul Kegel8, cu rezultate in doar cateva saptamani.
Va recomandam in acest sens dispozitivul Kegel 8 Ultra Plus.

Intrebari:

Simtiti o presiune inainte de scurgerile de urina?
Nu (0), Cateodata (1), Foarte puternica( 2)

Scapati urina atunci cand ridicati ceva greu sau in alte situatii obositoare?
Da (0), Chiar si cand nu am activitati grele ( 2)

Scapati urina cand faceti ceva ce va cere mult efort, sau altceva imediat dupa?
In acelasi timp ( 0), Imediat dupa ( 2)

Ce cantitate de urina se scurge?
Putin (0), Destula (1), Foarte mult (2)

Puteti intrerupe urinarea fara sa mai pierdeti vreo picatura?
Da (1), Nu (2)

Simtiti durere cand urinati?
Nu (0), Da (2)

Simtiti o urgenta in situatii stresante?
Nu ( 0), cateodata (1), Da (2)

De cate ori pe zi urinati?
De 5 ori(0), Intre 6-7 ori (1), De la 8 in sus (2)

De cate ori pe noapte urinati?
Maxim o data (0), De 2-3 ori (1), De la 4 in sus(2)

Ati luat medicamente pentru infectiile urinare?
Nicodata sau o data(0), De 2 sau mai multe ori (1), Foarte multe ( 2)

Daca totalul este mai putin de 7, atunci suferiti de incontinenta de stres.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș