Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Incontinenta urinara este definita ca scaparea neplacuta de urina, cauzandu-se astfel o problema sociala si de igiena. Este o situatie comuna care ameninta viata de zi cu zi, o face penibila si neplacuta, afectand-o sever.
Incontinenta este o problema generala
Ea conduce la o serie de simptome
Femeile sunt adesea ezitante in ceea ce priveste cautarea unui ajutor
Exista un sistem bine pus la punct si disponibil tutuor femeilor care sufera de aceasta problema.

Incontinenta poate fi blanda uneori: scaparile ocazionale de cantitati mici de urina care nu cauzeaza neplaceri si care nu pot fi considerate chiar probleme majore. Sau ea poate fi mai severa si in acest caz femeile ar trebui sa poarte aproape tot timpul tampoane pentru a se simti curate si uscate, evitandu-se astfel diferite activitati precum sportul.

Cauzele incontinentei sunt variate, iar unele pot si usor corectate – ca in cazul unei constipatii (aceasta putand fi tratata printr-o dieta buna) sau a unei infectii urinare ( ce poate fi tratata cu antibiotice). Alte cauze pot necesita operatii sau tratamente medicale pe o perioada mai lunga de timp.

Cine poate fi afectat?

Incontinenta urinara este cel mai des intalnita la femeile care au nascut, dar ea poate afecta si copiii, barbatii sau femeile ce nu au copii.
Dupa cercetari, s-a ajuns la concluzia ca incontinenta urinara afecteaza aproximativ 2.5 – 3 milioane de femei doar din Anglia.
Bineinteles ca acest lucru nu este ceva sigur, deoarece, probabil ca sunt multe femei care sufera de acest lucru si care nu admit ca au vreo problema in acest sens.
Unele studii au arat faptul ca mai mult de 30% din femei pot fi afectate dupa nastere sau chiar in timpul acesteia de incontinenta urinara.

Simptome

La fel ca si scaparile de urina, exista multe alte simptome ale incontinentei sau problemelor vezicii. Cateodata este posibil sa scapati urina mai des decat in mod normal, fapt care este cunoscut ca frecventa, dar poate fi dificil sau dureros sa eliminate urina ( disurie). Aceasta dorinta de a urina este incontrolabila si brusca. Aceasta este numita urgenta si, cateodata, poate duce la pierderi de urina atunci cand nu reusiti sa ajungeti la toaleta in imp util. Aceste simptome obisnuite pentru cistita, o inflamatia a vezicii urinare. Adesea este nevoie sa va treziti de multe ori pe noapte pentru a merge la toaleta- nocturi- sau puteti avea probleme in ceea ce priveste golirea vezicii. Uneori veti avea senzatia de a urina la comanda, sau puteti suferi de ezitanta- este o perioada de timp care trebuie sa treaca inainte de a urina.

Va recomandam in acest sens dispozitivul Kegel 8 Ultra Plus.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș