Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Disfunctiile sexuale feminine (DSF) nu sunt o boala si nu pot fi descrise ca fiind o singura afectiune, ci un termen folosit pentru a descrie o serie de probleme care sunt estimate ca afecteaza peste 90 de milioane de femei din Europa, Japonia si USA.

DSF pot fi descrise in urmatoarele feluri, toate aceste afectiuni pot aparea separat sau in combinatie cu altele si necesita un tratament sau o combinatie de mai multe tratamente:
Lipsa dorintei- aceasta include o lipsa a gandurilor sexuale si a fanteziilor sexuale, sau o lipsa a interesului pentru sex. Acestea se pot datora medicamentelor pe care le luati, factorilor emotionali (cum ar fi depresia) sau menopauzei. Este descrisa o frica de sex care poate rezulta dintr-un abuz psihic sau sexual din copilarie.
Lipsa excitarii sexuale- inabilitatea de a atinge sau de a mentine o lubrifiere genitala adecvata, umflarea sau alte raspunsuri somatice cum ar fi sensibilitatea sfarcurilor. Lipsa excitarii include inexistenta lubrefierii vaginale, lipsa senzatiilor clitoridiene sau vaginale, lipsa dilatarii vaginale.
Lipsa orgasmului- inabilitatea de a ajunge la orgasm dupa o stimulare sexuala suficienta. Lipsa orgasmului duce la stresarea acestor femei care nu pot ajunge la orgasm.
Aparitia de dureri sexuale- acestea includ dispareunia, care este o durere genitala recurenta sau persistenta asociata cu actul sexual. Dispareunia poate aparea datorita unor probleme medicale, cum ar fi infectiile vaginale sau ingustarea vaginului in timpul menopauzei, sau dupa interventii chirurgicale vaginale sau vulvare. Poate aparea si pe baza psihica sau sa reflecte o problema in relatia curenta sau un conflict emotional.

Va recomandam dispozitivul Kegel 8 Ultra Vitality.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș