Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Incontinenta de scurgere continua are loc cand vezica nu se goleste normal. Deoarece vezica este intotdeauna partial plina, incontinenta de scurgere continua poate cauza o scurgere aproape continua de urina in cantitati mici.
La barbati, de obicei, o prostata marita cauzeaza o ingustare a uretrei sau chiar o blocare a acesteia. Din acest motiv, incontinenta de scurgere continua este intalnita atat la barbate cat si la femei. Muschi slabiti ai vezicii, o alta cauza care poate duce la incontinenta de scurgere continua, poate aparea atat la barbati cat si la femei; aceasta se intampla la persoane cu diabet, consumatori cronici de alcool sau persoane cu scaderea functiilor nervilor. Cand muschii vezicii sunt slabiti, vezica nu se contracta suficient pentru a se goli de urina.

Unele dintre simptomele de incontinenta de scurgere continua sunt:
Simtiti de parca vezica dumneavoastra nu este niciodata complet goala.
Simtiti o urgenta de a urina, dar nu puteti sa o faceti cand ajungeti la toaleta.
Aveti o scurgere usoara de urina, chiar si dup ace ati stat mult timp la toaleta.
Mergeti frecvent la baie pentru a urina (nocturia)

Tratament

Antrenarea vezicii este cel mai simplu tratament pentru incontinenta de scurgere continua. In acest caz, antrenarea vezicii implica un table cu ore care permite pacientului sa-si planifice golirea vezicii inainte de a experimenta scurgeri accidentale.

Cateterizarea- pentru unii pacienti cu incontinenta cu scurgere continua, doctorul poate recomanda folosirea unui cateter (tub moale) pentru golirea vezicii. Pacientii vor invata cum sa-si introduca acest cateter prin uretra pana in vezica. Cateterele pot fi folosite din cand in cand sau constant, caz in care tubul se conecteaza la o punga care se ataseaza de picior.
Muschii vezicii slabiti pot fi antrenati prin exercitii Kegel cu unul dintre dispozitivele Kegel8.
Va recomandam in acest sens dispozitivul Kegel 8 Ultra Plus.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș