Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Care este cea mai buna pozitie pentru mine?

Pentru inceput, va recomandam sa folositi Kegel8 in pozitia culcat sau cu picioarele ridicate. Aceasta pozitie va va ajuta sa va acomodati cu senzatiile produse de
Kegel8 si, de asemenea, va va ajuta ca dispozitivul sa nu fie scos din cavitatea pelvina. Este important ca dispozitivul sa mentina contactul cu muschii pentru a exersa si a se contracta corect. Daca nu obtineti un contact efectiv cu dipozitivul, veti observa ca nu veti putea creste nivelul de mA peste nivelul 6, 7, sau 8. Tineti cont de urmatorul lucru : cu cat mA sunt mai mari cu atat programul va fi mai puternic si mai eficient.

Atunci cand stati in pat cu picioarele ridicate ( de exemplu: stati in pat sa cititi )
incercati sa alternati unghiul picioarelor, sa aduceti genunchii sus, si astfel, variatii
ca acestea vor schimba unghiul vaginului asigurand diferitelor zone ale
nivelului muschilor pelvini sa se antreneze, asigurand contactul maxim cu dispozitivul
si astfel sa cresteti si mai tare mA.

Cum sa introduceti si sa incepeti exercitiile cu Kegel8?

Inainte de a incepe exercitiile cu Kegel8, va recomandam sa faceti un test cu mana, sa va familiarizati cu modul in care Kegel8 lucreaza si cu modul in care o sa va simtiti. Daca ati facut testul cu mana dumneavoastra, dispozitivul ar trebui deconectat de la baza de control care este conectata la unitatea de control Kegel8 cand nu este folosit. Cand folositi intr-un mod mai brutal dispozitivul, intotdeauna tineti-l bine de la baza, nu smunciti firele dispozitivului.

Va recomandam sa folositi Bioglide Plus pentru a face insertia mai usoara si pentru a va ajuta sa va imbunatatiti stimularea muschilor. Asigurati-va ca lubrifiantul este folosit pe toate suprafetele dipozitivului. Introduceti dispozitivul in vagin, astfel incat partea de la baza sa ramana in afara.

Acum sunteti gata sa conectati dispozitivul la conectorii rosii, negrii ai unitatii de control. Nu conteaza cum sunt aplicate. Dispozitivul Kegel8 este acum gata pentru a fi folosit. Apasati butonul “on” de pe unitatea de control a dispozitivului Kegel8 si veti observa ca ecranul se va lumina. In partea de sus, in coltul drept al ecranului va aparea programul daca veti apasa butonul “prg” ( sub butonul on / off ), pentru a putea alege etapa dorita.

Pentru a incepe programul selectati butonul “ + “ din canalul A din partea stanga si astfel veti observa ca mA se vor schimba in 1. Asa va veti incepe programul de exercitii, imaginea programului fiind inlocuita cu un ceas care va calcula timpii necesari exercitiului, iar cand acesta este facut complet, va trebui doar sa schimbati apasand butonul “ off”.

Tineti cont de urmatorul lucru : cu cat mA sunt mai mari cu atat programul va fi mai puternic si mai eficient. mA pot ajunge pana la maximul de 99, cu toate acestea va trebui sa alegeti nivelul de mA care va este cel mai confortabil si nedureros. In unele programe, mA descresc automat ca urmare a cresterii ratei pulsului. Cand acest lucru se intampla, va recomandam sa cresteti vizibil nivelul de mA, insa la un nivel care sa va fie confortabil.

La sfarsitul programului, dispozitiv Kegel8 se va shimba automat pe butonul off. Deconectati dipozitivul de la baza si nu-l conectati la fire. Spalati dispozitivul cu HiGenie Cleanser , asigurandu-va ca firele nu se vor uda. Uscati si depozitati. Nu bagati in apa dispozitvul Kegel8, va recomandam sa-l curatati cu HiGenie Cleanser.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș