Comenzi: 0744-569-069 comanda@kegel8.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Incontinenta de stress este o alta categorie de problema de control a vezicii, care poate aparea odata cu o vezica hiperactiva. Incontinenta de stress presupune scurgeri involuntare de urina datorita suportului uretral deficitar in timpul ridicarilor, tusei, stranutului si alergarii. Femeile care au nascut sunt predispuse in special la incontinenta de stress.

Incontinenta combinata sau simptome combinate

Incontinenta combinata sau simptomele combinate este numele oferit combinatiei de incontinenta de stress si simptomelor de vezica hiperactiva. Multe persoane care au experimentat probleme atat de urgenta cat si de frecventa vor experimenta eventual un episod de incontinenta de urgenta sau un accident de urinare. Incontinenta de urgenta de obicei se petrece cu o cantitate mai mare de urina pierduta decat incontinenta de stress si este de obicei imprevizibila. In timp ce o femeie poate sa se abtina atunci cand este pe punctul de a tusi sau a rade pentru a nu pierde urina din cauza incontinentei de stress, in cazul incontinentei de urgenta este o problema.
Vezica normala vs. vezica hiperactiva
Vezica este compusa din muschi netezi (muschiul detrusor) si tesut conector. Acest muschi este de obicei relaxat in timp ce urina umple vezica si se contracta cand incepe urinarea voluntar. Dar cand muschiul detrusor este hiperactiv, muschii din vezica se pot contracta involuntar, ca un muschi de spasm, rezultand o senzatie ca vezica este plina cand de fapt nu este.
Problemele de control ale vezicii pot aparea atunci cand orice parte a sistemului urinar se defecteaza si nu mai functioneaza normal. Atat femeile si barbatii pot dezvolta problema specifica a vezicii numita vezica hiperactiva. Barbatii de obicei trebuie sa mearga mai des la toaleta (frecventa urinara). Femeile sunt mai probabil sa dezvolte incontinenta de urgenta ca barbatii deoarece structura interna a organelor este diferita.
Doar doctorul dumneavoastra poate diagnostica problema de control a vezicii si sa determine tratamentul corect pentru dumneavoastra, desi avem si noi un test simplu folosit de doctori pe care il puteti face acasa pentru a va putea da seama daca suferiti de incontinenta de stress sau de incontinenta de urgenta.
Testul foarte simplu de determinarea a simptomelor
Acesta este un ghid simplu pentru diagnosticarea tipului de incontinenta de care suferiti, si utilizat de medici. Tot ceea ce este nevoie este sa marcati numarul pentru fiecare intrebare iar apoi sa numarati cat va iese in total. Un rezultat sub 7 indica o incontinenta de stress, iar peste 7 indica un tratament pentru incontinenta de urgenta prin utilizarea dispozitivul Kegel8, cu rezultate in doar cateva saptamani.
Va recomandam in acest sens dispozitivul Kegel 8 Ultra Plus.

Intrebari:

Simtiti o presiune inainte de scurgerile de urina?
Nu (0), Cateodata (1), Foarte puternica( 2)

Scapati urina atunci cand ridicati ceva greu sau in alte situatii obositoare?
Da (0), Chiar si cand nu am activitati grele ( 2)

Scapati urina cand faceti ceva ce va cere mult efort, sau altceva imediat dupa?
In acelasi timp ( 0), Imediat dupa ( 2)

Ce cantitate de urina se scurge?
Putin (0), Destula (1), Foarte mult (2)

Puteti intrerupe urinarea fara sa mai pierdeti vreo picatura?
Da (1), Nu (2)

Simtiti durere cand urinati?
Nu (0), Da (2)

Simtiti o urgenta in situatii stresante?
Nu ( 0), cateodata (1), Da (2)

De cate ori pe zi urinati?
De 5 ori(0), Intre 6-7 ori (1), De la 8 in sus (2)

De cate ori pe noapte urinati?
Maxim o data (0), De 2-3 ori (1), De la 4 in sus(2)

Ati luat medicamente pentru infectiile urinare?
Nicodata sau o data(0), De 2 sau mai multe ori (1), Foarte multe ( 2)

Daca totalul este mai putin de 7, atunci suferiti de incontinenta de stres.
CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș