Home
 

Toate femeile au nevoie de produsele Kegel8!

bannere1_2Toate femeile au nevoie de un produs Kegel8! Muschi podelei pelvine sunt acei muschi cunoscuti si sub denumirea de muschi involuntari, si, daca nu ii lucram, masa musculara scade si astfel muschii devin din ce in ce mai slabi. Initial, se pot observa ocazional scurgeri sau senzatia de a merge la baie din ce in ce mai frecvent. Aceste semne ne avertizeaza de faptul ca muschii pelvini trebuie antrenati.  Asadar, putem evita aceste probleme folosind produse special concepute pentru a efectua corect exercitiile Kegel si a intari muschii podelei pelvine.

Cum functioneaza un dispozitiv Kegel8?

Acesta ofera un impuls electric muschilor, care se contracta imediat, facandu-i sa lucreze. Acesta este un mod ideal de a lucra muschii slabi, deoarece dispozitivul face toata treaba. Astfel se ” readuc la viata” muschii care aproape sunt „morti”, dispozitivul crescand totodata fuxul de sange care aduce oxigen, la randul sau si alimenteaza muschiul din nou, facandu-l mai puternic si mai plin de viata.

Ce se simte cand se utilizeaza un dispozitiv Kegel8?

Toate dispozitivele Kegel8 sunt foarte confortabil de utilizat si, in timpul utilizarii, veti simti o senzatie de tragere la fel ca si contractiile musculare.

Nu este jenant sa folositi dispozitive Kegel8. Acestea nu fac decat sa va ajute sa executati exercitiile Kegel intr-un mod corect. Pe langa aceste beneficii, senzatiile oferite de aceste dispozitive sunt foarte placute. In nici un caz nu cred ca va deranjeaza sa va imbunatatiti viata sexuala, prin oferirea de senzatii puternice barbatului de langa dumneavoastra si prin imbunatatirea orgasmelor.

Trebuie folosite toata viata aceste dispozitive?

Aceste exercitii Kegel ar trebui sa faca parte din stilul de viata al oricarei femei. Folosirea dispozitivelor Kegel8 o anumita perioada de timp va vor oferi beneficii pentru tot restul vietii. Recomandat ar fi totusi ca aceste exercitii sa fie facute macar o data pe saptamana pentru mentinerea muschilor podelei pelvine puternici si tonifiati.

October 24, 2013 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electriceDispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top