Home
 

Cum sa aveti un intestin fericit – cu fizioterapeutul Myra Robson

Cum sa aveti un intestin fericit – cu fizioterapeutul Myra Robson

Pastrand podeaua pelvina puternica

Exista numeroase cauze pentru o podea pelvina slaba – greutate excesiva, fumatul, postura gresita, ridicare de greutati si operatii pelvine, dar stiati ca constipatia este o cauza comuna a unei podele pelvine slabe?

 

Simptome de Constipatie

 Sunt un numar de factori care provoaca constipatia, aici sunt cateva dintre cele mai frecvente:

  • Consumul de lichide este insuficient.
  • Prea multe sau prea putine fibre
  • Prolapsul organelor pelvine
  • Stilul de viata sau obiceiurile intestinale
  • Exercitii fizice insuficiente.

 

Tratarea constipatiei

  1. Beți 1.5- 2 litri de lichide pe zi si optati pentru un maximum 35g de fibre pe zi (un consum de 18-35g este ideal). Încercati sa luati suplimente pre sau probiotice eg: Yackult si continuati daca ajuta. De asemenea va recomandam Laminine Digestive un probiotic pentru a mentine intestinul sanatos.
  2. Nu va incordati atuncti cand mergeti la toaleta, permiteti corpului timp sa se relaxeze si sa respirati cum trebuie. O pozitie buna pe WC ajuta.
  3. Exercitiile pentru podeaua pelvina pentru relaxare si o varietate de tehnici de fizioterapie care pot ajuta. Va recomandam dispozitivul Kegel 8 Ultra 20 pentru o podea pelvina puternica si pentru peristaltism echilibrat.
  4. Pastrati-va in forma activa. Includeti sport si exercitii generale in viata de zi cu zi.
  5. Folositi muschi abdominali eficient fara incordare. Plasati o mana pe partea inferioara a abdomenului si una pe talie. Pe masura ce muschii abdominali se contracta, ar trebui sa simtiti mainile cum sunt inpinse inainte si in lateral.

 

 Despre Myra

Myra Robson este un Fizioterapeut Senior pentru Sanatatea femeilor din Londra. Ea este specializata in probleme de sanatate pelvina ale femeilor inclusiv prolapsul organelor pelvine (POP), disfunctia pelvisului, durerea pelvina cronica si disfunctia vezicii urinare si a intestinului. Myra impartaseste aceasi pasiune pentru sanatatea pelviana ca si noi la Kegel8 si doreste sa raspandim vorba despre cat de importanta este sanatatea pelvina atat pentru femei cat si pentru barbati. In 2013 Myra a lansat aplicatia Squeezy care este o aplicatie conceputa astfel incat femeile sa-si aminteasca sa faca exercitile kegel si de la lansarea sa peste 65.000 de aplicatii au fost vandute la nivel international.

May 6, 2019 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electriceGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top