Home
 

Daca va pregatiti sa deveniti mamici, atunci trebuie sa stiti asta!

Atunci cand va decideti ca sunteti pregatite sa aveti un bebelus, veti ajunge la concluzia ca sunt foarte multe lucruri de facut pana sa ramaneti insarcinata.

NewMum

In ceea ce priveste dieta

Un alt stil de viata, unul mult mai sanatos va cresc sansele de conceptie. Renuntati la fumat si reduceti din cofeina si din alcool pentru a va spori sansele de a ramane insarcinata si, de ce nu, pentru a va modifica corpul in bine.

Orice vitamine prenatale cu acid folic pot fi luate inainte de conceptie. Vitaminele prenatale sunt special concepute pentru a va oferi nivelul corect de vitamine si minerale necesare organismului. Ele vin cu un nivel crescut de calciu si fier, esentiale inainte si in timpul sarcinii.

Anumite tipuri de peste sunt foarte bogate in mercur, fapt ce poate dauna fatului. Mercurul se poate acumula si rezista in corpul dumneavoastra chiar mai bine de un an, astfel incat daca il scoateti din alimentatia mai devreme, cu atat mai bine. Chiar si conservele de ton ar trebui evitate.In loc de peste de mare, cum ar fi, pestele-spada, rechin, macrou, alegeti din urmatoarele: cod, hering, sardine, pastrav sau somon.

In ceea ce priveste exercitiile

Avand un corp tonifiat si sanatos, veti reusi sa aveti o sarcina mult mai confortabila.

Exercitiile podelei pelvine sunt, fara indoiala, extrem de importante. Podeaua pelvina este foarte importanta in sarcina. Cresterea fluxului sanguin si flexibilitatea inseamna un tesut sanatos muscular bogat in oxigen. Asadar, o podea pelvina tonifiata si sanatoasa inseamna o recuperare mai rapida dupa nastere.

Un alt exercitiu bun pentru tonifierea muschilor si pentru sanatate, in general, este inotul. Inotul este un exercitiu bun cu un impact redus si care arde caloriile foarte rapid si, totodata, un exercitiu de rezistenta eficient.

Yoga este un mod excelent de relaxare, precum si de crestere a flexibilitatii. Aceasta crestere a flexibilitatii va ajuta sa va adaptati la diferite pozitii in timpul muncii. Ligamentele vor fi, de asemenea, mult mai elastice, lucru care ca conduce la reducerea durerii in timpul muncii. Dupa nastere, va puteti intoarce la yoga aproximativ dupa sase saptamani. Astfel, va veti intoarce la forma de dinainte de sarcina mult mai usor!

Ca si dispozitiv medical care sa va ajute inainte de conceptie si pe care sa-l puteti utiliza si in timpul nasterii si dupa, Kegel8 Mother Nurture este perfect! Mai multe detalii gasiti pe www.kegel8.ro

92101

April 29, 2014 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electriceGeneralUncategorized Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top