Home
 

Femeia cu cel mai puternic vagin din lume!

Stiati de gimnasta rusa Tatyana Kozhevnikova care a primit titlul pentru “Femeia cu cel mai puternic vagin din lume!”?

tumblr_lusjweb9kb1qcmrp8

 

Tatyana poate ridica o greutate de 14kg cu ajutorul muschilor pelvini. Acest lucru a atras reactii largi, de la soc la uimire, multi spunand ca “Trebuie sa vad ca sa pot crede una ca asta!”.

 

 

 

In timp ce Tatiana Kozhevnikova ridica greutati de 14kg cu ajutorul muschilor vaginali, putem invata de la ea si sa facem exercitii Kegel in fiecare zi. Daca doriti sa va consolidati podeaua pelvina intr-un mod placut si usor, de ce nu incercati conurile noastre Kegel8 – Kegel8 Cones! ?

9024_1

Din punct de vedere clinic s-a dovedit ca aceste Conuri Kegel8 va ajuta sa aveti o podea pelvina sanatoasa si tonifiata.  Din pacate, sunt foarte multe persoane care, pur si simplu, nu stiu nici ce sunt muschii podelei pelvine.

Va simtiti increzatori atunci cand vine vorba de exercitii Kegel? Daca deja aveti o podea pelvina puternica si gata pentru urmatoarea provocare, va recomandam Kegel8 Barbell – aceasta bara vaginala adauga rezistenta si greutate la antrenamentele Kegel, cu capete de diferite grosimi pentru un exercitiu progresiv.

82878 (1)

Acum va puteti bucura de toate beneficiile unei podelei pelvine puternice si tonifiate pentru a preveni incontinenta si a va bucura de actele sexuale mult mai bine.

 

 

April 4, 2014 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top