Home
 

Despre Prolaps!

Se estimeaza ca 34 milioane de femei din toata lumea sunt afectate de prolaps vaginal; insa multora le este jena sa vorbeasca despre asta si se considera ca, de fapt, ar fi un numar mai mare de femei care sufera de prolaps!

download - Copy

Ideea de a avea prolaps vaginal sau rectal (sau ambele) este destul de jenanta pentru femei, multe femei indura simptomele de ani de zile, gandindu-se ca nu exista remediu pentru aceasta afectiune! Aflati ca exista remediu pentru prolaps!

Cum se intampla toate acestea? In mod normal, organele pelviene sunt sustinute de muschii pelvieni, care actioneaza ca o prastie pentru a tine vezica urinara, uterul si intestinul. Cu toate acestea, in cazul in care podeaua pelvina devine slabita, ea nu mai poate sustine aceste organe in mod eficient. Factorii care contribuie la slabirea podelei pelvine includ:

  • Sarcina si alaptarea
  • Imbatranirea si menopauza
  • Obezitatea sau fibroame mari

Cum ma va afecta pe mine? Aceasta afectiune – prolaps – nu va pune in pericol viata, insa va poate crea un mare disconfort si jena. Din ce in ce mai multe femei sufera de prolaps dublu, fapt ce conduce la incontinenta urinara si constipatii. Simptomele includ si dureri de spate frecvente, dureri in timpul actului sexual si uneori un sentiment de “tragere in jos” a pelvisului.

In cazul in care prolapsul are o forma mai severa, interventia chirurgicala poate fi o optiune viabila. Cu toate acestea, unele forme de prolaps pot fi remediate prin exercitii Kegel, cu ajutorul dispozitivelor Kegel8.

Ce poti sa faci in acest sens? Cel mai bun remediu este cel de prevenire prin exercitii Kegel, pentru intarirea muschilor. Astfel puteti evita aparitia afectiunii prolaps. Va recomandam produse Kegel8, in special Kegel8 Ultra 20. Acest produs are 20 de programe dovedite clinic, inclusiv 2 programe special concepute pentru a ajuta persoanele care sufera de prolaps. El functioneaza prin consolidarea podelei pelvine pana la intarirea acesteia.

9475

  • Evitati sa stati in picioare o perioada prea lunga de timp
  • Faceti exercitii Kegel frecvent si corect, cu ajutorul dispozitivelor Kegel8
  • Preveniti constipatia prin introducerea in mesele din fiecare zi a fibrelor
  • Incercati sa purtati un brau in fiecare zi:acest lucru va poate face mai sigure pe voi
  • Incercati Yoga: poate conduce la tonifierea muschilor de baza

Asadar, afectiunea prolaps poate fi prevenita si tratata, daca incepeti sa lucrati muschii podelei pelvine cu ajutorul exercitiilor Kegel!

 

November 19, 2013 This post was written by Categories: General Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top