Home
 

Credeti ca suferiti de incontinenta? Insa de ce tip de incontinenta?

articol2

 

 

 

Bine ati venit in club! 1 din 3 femei are probleme cu incontinenta, fie ea incontinenta urinara, incontinenta de stres sau incontinenta urinara mixta (adica suferiti de mai multe tipuri de incontinenta in acelasi timp).

 

 

 

 

 

 

 

Daca considerati ca si dumneavoastra suferiti de incontinenta, insa nu stiti de ce fel de incontinenta, parcurgeti urmatorul tabel cu intrebari de mai jos pentru a afla raspunsul:

                                                                                                                                   Da    Nu

Scapati, in mod frecvent, urina, fara sa simtiti ca trebuie sa

mergeti la baie si intampinati dificultati in a urina atunci cand mergeti la baie?

Aveti adesea nevoia urgenta si incontrolabila de a urina si uneori, acest lucru

conduce la accidente?

Scapati urina atunci cand tusiti, stranutati, radeti, va intindeti sau faceti exercitii?

Mergeti la toaleta frecvent insa dupa ce urinati simtiti ca vezica nu este goala?

Mergeti la toaleta mai mult de 8 ori in 24 de ore?

In conditii de stres simtiti urgente majore de a merge la baie?

Va treziti noaptea mai mult de doua ori pentru a urina?

Predomina culoarea portocaliePuteti avea Incontinenta urinara mixta – Puteti avea sentimentul ca vezica este plina, chiar daca abia ati mers la baie. Acest lucru este cauzat de faptul ca muschii din jurul vezicii nu sunt capabili sa se contracte astfel incat sa goleasca vezica. Este un rezultat al unor leziuni musculare si al unor muschi “stricati”, posibil cauzati de diabet zaharat, de scleroza multipla, interventii chirurgicale sau de leziuni. Din cauza ca nu va puteti goli vezica complet, muschii vezicii si muschii asociati acesteia devin moi si mai greu de controlat; acest lucru provoaca scurgeri de urina.

Prodomina culoarea albastra: Puteti avea Incontinenta Urinara – Aceasta este cauzata de contractia involuntara a vezicii urinare ce apare atunci cand vezica se umple. Cu aceasta forma de incontinenta veti fi constienti de senzatiile de urgenta care apar si de faptul ca veti avea scurgeri inainte de a ajunge la toaleta. Incontinenta urinara are, de obicei, anumiti factori declansatori, cum ar fi sa auziti cum curge apa.

Predomina culoare rosie: Puteti avea Incontinenta de stres – Acest tip de incontinenta apare foarte des si afecteaza multe persoane. Incontinenta de stres apare atunci cand muschii podelei pelvine sau muschii sfincterului sunt slabiti si nu functioneaza cum ar trebui. Acest tip de incontinenta este cauzata, in special, de nasteri, menopauza, supraponderalitate, constipatie sau tuse cronica.

So-you-think-you-have-incontinencce-300x200

Daca considerati ca suferiti de incontinenta, nu ramaneti indiferenti! Kegel8 vine in ajutorul dumneavoastra cu dispozitive special concepute pentru aceasta problema!

 

 

November 12, 2013 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electriceDispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top