Home
 

Adevarul socant despre histerectomie in India!

Mai mult de 15000 de histerectomii pe zi se fac in India!!!!

group_indian_women

 

Ca si experti in podeaua pelvina, am fost terifiati sa aflam acest lucru deoarece acum, foarte multe femei sufera de incontinenta, prolaps si multe alte probleme grave din cauza acestui nivel extrem de ridicat de histerectomii!

 

 

 

In India, doctorii incaseaza aproximativ 200$ pentru o histerectomie, ceea ce pentru unele familii asta inseamna economiile lor pe viata, astfel incat foarte multe persoane au fost fortate sa-si vanda averile lor pentru a putea plati aceasta operatiune “vitala”, cand, de fapt, multe femei ar putea fi tratate cu simple exercitii ale podelei pelvine. Insa, in India, histerectomia atinge cote alarmante.

In unele parti din India, histerectomia reprezinta tratamentul standard pentru incontinenta urinara, cand, de fapt, acest lucru poate fi asa de usor de tratat cu exercitii Kegel si dispozitive Kegel8. Ba mai mult, in unele parti din India, histerectomia este realizata fara a se incerca inainte si alte metode de tratament mai putin invazive.

In Marea Britanie, histerectomia este realizata, de obicei, doar atunci cand toate celelalte optiuni de tratament au fost epuizate. Chiar si in cazurile de cancer, medicii recomanda sa trateze problema, in primul rand prin chimioterapie si radioterapie si apoi, daca nu sunt rezultate, prin histerectomie.

hysterectomy_before_and_after

Atat inainte cat si dupa histerectomie, exercitiile Kegel reprezinta o parte vitala a procesului de pregatire si de recuperare. Pentru ca un organ a fost eliminat, alte organe se pot muta in spatiul care a fost astfel creat. In cazul in care podeaua pelvina este foarte slaba, acest lucru poate conduce la prolaps de organe pelvine, asa ca este foarte important ca inainte si dupa histerectomie sa se faca exercitii ale podelei pelvine pentru consolidarea planseului pelvin.

Noi pledam pentru sanatatea femeii, asa ca hai sa ajutam sa raspandim cuvantul Kegel8 peste tot pentru a ajuta femeile din lumea intreaga!!!

logo

 

April 4, 2014 This post was written by Categories: Accesorii Dispozitive Kegel8Accesorii KegelDispozitive Kegel8 electriceDispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top