Home
 

A inceput numaratoarea inversa pana la Craciun! Au mai ramas 9 saptamani!

Au ramas mai putin de 10 saptamani pana la marea sarbatoare de Craciun si daca urmati cele 12 programe Kegel8, mai aveti 2 saptamani pana cand muschii dumneavoastra o sa va „multumeasca”.

images (1)

 

In aceasta saptama am hotarat sa va impartasesc si voua doua comentarii uimitoare de la utilizatoarele produselor Kegel8, pentru a va motiva sa urmati in continuare exercitiile, astfel incat de Craciun sa va bucurati din plin de sarbatoare. Aceste utilizatoare au fost exact ca tine la inceput, dar, datorita exercitiilor Kegel, acum sunt fericite din toate punctele de vedere.

Marturia unei mamici care a suferit de incontinenta urinara

„ Am suferit de incontinenta urinara ani de zile, dupa doua nasteri naturale, dintre care una cu probleme. Am avut dureri pelvine si scurgeri o mare perioada de timp, fapt pentru care ma simteam jenata aproape tot timpul. Am folosit programul P4 al dispozitivului Kegel8 60 de minute pe zi, timp de 3 saptamani si am ramas uimita de rezultate. Muschii au inceput sa functioneze foarte bine pe cont propriu si scurgerile erau din ce in ce mai rare. Asta m-a facut sa redevin persoana de dinainte, increzatoare si fericita!”

Amalia  – a suferit de prolaps si incontinenta

„Am cumparat dispozitivul Kegel8 Ultra dupa ce medicul mi-a recomandat sa fac o interventie chirurgicala pentru a scapa de aceasta problema. Asta a fost acum 6 luni. Astazi nu mai am nici una din problemele anterioare (prolaps si incontinenta urinara) si doctorul meu este uimit. Este incredibil ce poate sa faca un astfel de dispozitiv Kegel8.”

kegel8 ultra

Daca Kegel8 a putut lucra pentru aceste doua doamne cu probleme destul de serioase, atunci poate lucra si pentru tine!

Asadar, continuati-va exercitiile deoarece este singura cale de a scapa de probleme!

Si nu uitati, mai sunt 9 saptamani pana la Craciun si trebuie sa va asigurati ca o sa aveti parte de niste sarbatori fericite pe deplin!!!

images (2)

October 29, 2013 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electriceGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top