Home
 

Numaratoarea inversa Kegel pana la Craciun! Au mai ramas 6 saptamani!

images

 

 

Au mai ramas 6 saptamani pana la Craciun! – Asadar, aveti un motiv in plus sa faceti exercitii pentru intarirea muschilor vaginali.

 

 

 

Exista o legatura stransa si directa intre puterea muschilor pelvieni si puterea orgasmelor dumneavoastra. O problema foarte frecventa la doamnele si domnisoarele care ne suna este lipsa generala sau partiala a senzatiilor intime. Acest lucru este foarte comun mai ales in randul femeilor care au nascut, in special in randul celor care au avut nasteri dificile. Acesta lipsa a orgasmelor, a senzatiilor intime, este cauzata de anumite leziuni ale nervilor. Nu intrati in panica daca suferiti de acest lucru! Kegel8 va vine in ajutor!

 

Pe masura ce utilizati dispozitivul Kegel8, nervii deteriorati vor fi reparati si astfel, o sa va recapatati senzatiile intime de dinainte. Fiti perseverente, pentru ca nu puteti obtine orgasme puternice peste noapte. Asadar, luati-o treptat si atat dumneavoastra cat si partenerul  va observa o diferenta!

Va transmit cele mai bune ganduri!

November 11, 2013 This post was written by Categories: Accesorii Dispozitive Kegel8Accesorii KegelDispozitive Kegel8 electriceDispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top