Home
 

Top 5 greșeli întâlnite în realizarea exercițiilor Kegel

Practicați exercițiile Kegel dar nu vedeți nicio îmbunătățire? Din păcate multe femei practică aceste exerciții într-o manieră incorectă, fără să știe. Pentru a vă asigura de corectitudinea practicării acestor exerciții, vă prezentăm câteva greșeli frecvente întâlnite în realizarea exercițiilor Kegel.

  • Antrenarea mușchilor greșiți

Una dintre cele mai comune greșeli este antrenarea altor mușchi. Exercițiile Kegel sunt ușor de practicat însă trebuie să fiți atente să aplicați o tehnică corectă. Partea cea mai grea constă în localizarea și identificarea corectă a mușchilor pelvieni. Dacă nu sunteți sigură că vă antrenați mușchii pelvieni în mod corect, puteți apela la dispozitivele de antrenare a mușchilor pelvini  pentru a vă depista grupa corectă de mușchi.

  • Nu confunda lucrurile

Podeaua pelvină este formată din două categorii de fibre musculare: fibre cu contracție lentă și fibre cu contracție rapidă, iar pentru a vă întări podeaua pelvină cu ajutorul exercițiilor Kegel, poți trece la serii de contracții lente și apoi rapide.

  • Uiți să te relaxezi

Vă recomandăm atunci când practicați exercițiile Kegel să aveți o poziție confortabilă și să nu abuzați de aceste exerciții.

  •  Nu urmărești progresul

Exercițiile Kegel sunt eficiente numai dacă sunt făcute cu regularitate. Pentru a fi sigur că sunt făcute corect, folosiți biofeedback-ul. Biofeedback-ul este o tehnică care te ajută să înţelegi şi să înveţi mai bine cum să-ți controlezi şi să-ți întărești corect muşchii planşeului pelvin.

  • Renunți prea repede

Dacă ești perseverentă vei simți primele îmbunătățiri după 12 săptămâni sau chiar mai devreme.

Dacă dorești cu adevărat să obții rezultate cu ajutorul exercițiilor Kegel8 trebuie să fii atentă la cele cinci greșeli enumerate mai sus.

Tu ai încercat exercițiile Kegel?

October 13, 2017 This post was written by Categories: Uncategorized No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top