Home
 

Noile Bile Kegel8 aduc distractia la tine acasa!

Suntem foarte incantati sa anuntam lansarea noului nostru brand exclusiv Kegel8 Kegel Balls – noua modalitate de a exersa exercitiile Kegel oriunde si oricand! Ceea ce este diferit la Kegel8 Kegel Balls fata de celelalte bile existente pe piata pentru intarirea podelei pelvine este un ghid on-line de exercitii inclus in pachet care face trimitere la un link exclusiv dezvoltat de un fizioterapeut de top.

92502

Noile bile Kegel8 sunt destinate a fi utilizate in doua directii si anume:

1. Urmand ghidul on-line de exercitii dezvoltat de fizioterapeut 10-15 minute pe zi, pentru cele mai bune rezultate

2. Daca nu aveti timp sa urmariti on-line exercitiile, puteti purta si exersa cu bilele Kegel8 timp de 20 de minute pe zi, simpla oscilatie a bilelor ajutandu-va sa realizati un reflex natural al muschilor, astfel intarindu-va podeaua pelvina.

Cu Kegel8 Kegel Balls te poti distra in timp ce le folosesti! Ele sunt acoperite cu un material fin ca matasea, acest lucru facandu-le usor de inserat si de scos. O podea pelvina tonifiata si rezistenta inseamna si  senzatii intime si orgasme puternice – partenerul dumneavoastra va observa o schimbare majora!

smartballs-lunch

 

 

Planul on-line inclus in pachetul Kegel8 Kegel Balls include diferite tipuri de exercitii pentru sanatatea podelei pelvine, fiind dezvoltat de o persoana specializata in acest domeniu. Kegel8 Kegel Balls sunt perfecte pentru noile mamici, pentru persoanele care sufera de scurgeri urinare sau pentru persoanele care doresc sa-si tonifice si sa-si mentina sanatatea podelei pelvine.

 

 

January 31, 2014 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top