Home
 

Lista neagra a Incontinentei urinare!

logo

Incontinenta urinara este foarte suparatoare! Pana cand va rezolvati aceasta problema cu un dispozitiv Kegel8, cu siguranta doriti sa stiti ce anume puteti consuma si ce nu pentru a nu va mai duce atat de des la baie.

Pentru acei care au probleme cu incontinenta urinara, am strans o lista cu acele produse care nu sunt bune pentru dumneavoastra sau care, mai rau, va pot agrava problema incontinentei urinare!

Alcoolul

images (3)

Imi pare rau doamnelor, stiu ca dupa o zi obositoare de munca, un pahar de vin dupa o masa buna va poate relaxa! Atentie! Acest obicei va poate face mai mult rau decat va puteti imagina, daca suferiti de incontinenta urinara! Alcoolul creste productia de urina si va deshidrateaza in acelasi timp, fapt pentru care dumneavoastra veti consuma si mai multe lichide!

Stati departe de: Vodka & Red Bull, Whisky & Cola. Acestea nu va agraveaza doar incontinenta urinara ci si incontinenta de stres, datorita prezentei cafeinei in cele 2 combinatii! Asadat, atentie mare!

Care este solutia pentru doamnele care se simt obosite dupa o zi grea de munca?

Incercati sa puneti intr-un bol plin cu apa calduta cateva picaturi de ulei de menthol sau de tei, dupa care sa stati relaxate cu ochii inchisi si sa inhalati. Aceasta operatiune este perfecta si pentru deschiderea porilor!

Cafeaua

Daca suferiti de incontinenta urinara, spuneti adio cafelei, ceaiului sau oricarei bauturi energizante! Acestea nu fac decat sa creasca productia de urina.

download (1)

Daca nu puteti sta treaza dupa o noapte agitata si nu va puteti concentra, incercati alte alternative decat cafeaua sau orice produs care contine cofeina.

Incercati sa beti o cescuta mica de ceai verde, este perfecta pentru a va incepe ziua!

October 31, 2013 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electriceDispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top