Home
 

Kegel8 Ultra 20 – Cel mai performant dispozitiv Kegel8 de pe piata!

Dispozitivul Kegel8 Ultra 20 este cel mai bine vandut dispozitiv Kegel8 pentru podeaua pelvina si a ajutat mii de femei din intreaga lume pentru a trata probleme precum: incontinenta urinara, prolaps, imbunatatirea vietii sexuale sau pentru mentinerea sanatatii podelei pelvine.

Kegel8 Ultra 20 a fost proiectat cu 20 de programe dovedite clinic a fi o solutie pentru problemele podelei pelvine.

 

9475 - Copy

In urma insistentelor dumneavoastra de a face mai clare instructiunile, le-am rescris astfel incat acestea sunt mult mai usor de urmarit si explica totul intr-un mod mult mai clar pas-cu-pas.

In plus, pentru ca foarte multe femei sufera de alergii la nichel, noul Dispozitiv Kegel8 Ultra 20 contine o Proba placata cu aur, fara nichel in compozitie. Totodata, pentru acele femei care nu doresc sa foloseasca probe, s-au introdus programe special pentru utilizarea dispozitivului cu electrozi plasati pe piele ( pe fese sau pe stomac), ceea ce inseamna ca se poate obtine un antrenament intens fara a utiliza o proba vaginala.

Cum ma poate ajuta Kegel8 Ultra 20?

Incontinenta

Kegel8 Ultra 20 vine in ajutorul persoanelor care sufera de incontinenta cu 5 programe noi, dovedite clinic pentru a va trata de aceasta problema. In plus, unele programe pot fi folosite si cu electrozi direct pe piele, fara a fi necesar sa utilizati o sonda.

Vezica urinara hiperactiva

Kegel8 Ultra 20 vine cu o metoda revolutionara de a trata vezica urinara hiperactiva si anume prin stimularea nervului tibial. Dispozitivul poate fi utilizat atat cu o proba cat si cu electrozi plasati pe glezna pentru stimularea nervului tibial pentru tratarea vezicii urinare hiperactive intr-un mod eficient.

Prolaps

Kegel8 Ultra 20 vine si in ajutorul persoanelor ce sufera de prolaps. Exista 2 programe pentru aceasta afectiune si instructiunile va vor ghida catre programul care vi se potriveste, in functie de severitatea prolapsului.

Senzatii intime

Lipsa de senzatii intime este una dintre cele mai frecvente probleme pentru care doamnele noastre spun ca au nevoie de dispozitive Kegel8. Kegel8 Ultra 20 are 3 programe special concepute pentru problema sanatatii intime si anume pentru imbunatatirea senzatiilor intime, pentru imbunatatirea sensibilitatii si pentru imbunatatirea rezistentei in timpul actului sexual.

Durere

Dispozitivul Kegel8 Ultra 20 are 3 programe revolutionare pentru a va ajuta sa tratati durerile pelvine, inclusiv un program care poate fi utilizat cu electrozi pe piele, perfect pentru femeile care sufera de vulvodynia, dureri periodice si multe altele.

Exersarea podelei pelvine

Daca aveti deja o podea pelvina puternica si nu suferiti de probleme asociate acesteia, atunci puteti folosi programele de antrenament ale dispozitivului Kegel8 Ultra 20, care sunt perfecte pentru tonifierea si mentinerea sanatatii podelei pelvine. Exista 3 nivele de exercitii pentru tonifierii podelei pelvine, astfel incat sa puteti trece de la un nivel la altul pe masura ce exersati.

logo

 

 

 

January 16, 2014 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electrice Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top