Home
 

Ce pozitie ar trebui sa folosesc atunci cand fac Exercitii Kegel?

What-Position-300x237

 

 

Initial, va recomandam sa utilizati dispozitivele Kegel8 stand culcata pe spate sau in sezut, cu picioarele putin desfacute. Aceasta pozitie va va ajuta sa va obisnuiti cu senzatia oferita de dispozitivul Kegel8 si sa va opriti atunci cand simtiti ca sonda este pozitionata incorect. Este foarte important ca sonda sa fie introdusa corect, pentru a lucra muschii corect.

Daca nu simtiti un contact al problei cu muschii, veti vedea ca nu veti putea creste nivelul si sa ajungeti la programele 6, 7, si 8.

Atunci cand stati in pat si cititi, incercati sa indoiti putin genunchii si sa desfaceti putin picioarele, astfel incat sa ajungeti la un contact maxim al sondei cu muschii. In acest mod  veti lucra la maxim muschii podelei pelvine. Aceasta este o pozitie excelenta pentru realizarea corecta a exercitiilor Kegel.

Cu cat avansati cu exercitiile, veti putea face multe lucruri in timp ce dispozitivul Kegel8 va lucra pentru dumneavoastra. O sa puteti merge, face treburi prin casa, gati, iar in tot timpul acesta sonda introdusa corect lucreaza pentru dumneavoastra.

Daca suferiti de prolaps

Daca aveti prolaps, este recomandat sa faceti exercitiile Kegel culcata cu soldurile ridicate. Incercati sa va puneti o perna sau o patura sub dumneavoastra, sau pur si simplu sa stati in pat. Cel mai bine este sa faceti aceste exercitii dimineata, dupa ce va treziti, inainte sa va incepeti treburile de zi cu zi.

October 30, 2013 This post was written by Categories: Accesorii Dispozitive Kegel8Accesorii KegelDispozitive Kegel8 electriceDispozitive Kegel8 manualeGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top