Home
 

Operatia de prolaps nu e chiar ok! De ce ai nevoie de produsele Kegel8?

group-of-women-prolapsePentru persoanele care sufera de anumite tipuri de prolaps, acest lucru este ceva devastator pentru ele si pot afecta serios increderea de sine. De multe ori aceasta afectiune este foarte inconfortabila si cateodata dureroasa. Operatia de prolaps este destul de comuna in ziua de astazi, multe femei apeleaza la ea din disperarea de a scapa cu orice pret de efectele urate pe care le are prolapsul.

Un studiu recent efectuat in SUA a demonstrat faptul ca interventia chirurgicala abdominala numita Sacrocolpoplexy – cea mai frecventa interventie chirurgicala pentru prolapsul pelvin – nu este o solutie pe termen lung la problema de prolaps.

Din 215 persoane studiate, aproape un sfert din femeile care au suferit o interventie chirurgicala de prolaps, au suferit de prolaps din nou dupa operatie dupa doar 5 ani, intrucat aceasta nu a reusit.

Produsele Kegel8 ma pot ajuta inainte si dupa o operatie de prolaps?

Intradevar, operatia de prolaps va poate ajuta sa scapati de simptome, insa nu va si consolideaza podeaua pelvina si astfel, sansele ca prolapsul sa revina sunt foarte mari.

Produsele Kegel8, pe langa faptul ca va ajuta sa scapati de simptome, va ajuta sa va tonifiati, sa va intariti muschii podelei pelvine, asta datorita multitudinii de programe pe care dispozitive le pun la dispozitie.

Daca urmeaza sa faceti o interventie chirurgicala de prolaps, ar fi recomandat sa va lucrati muschii inainte cu ajutorul dispozitivelor Kegel8. Acest lucru va va oferi certitudinea ca muschii sunt in cea mai buna forma inainte de o interventie chirurgicala. De asemenea, dispozitivele Kegel8 merg foarte bine si dupa o operatie de prolaps.

Asadar, apelati la operatia de prolaps dupa ce ati incercat alte metode existente pe piata. Va recomandam sa incercati dispozitivele electrice Kegel8 – Kegel8 Ultra 20, Kegel8 Tight&Tone, Kegel8 Plus daca suferiti de prolaps. Va vor ajuta cu siguranta!

logo

March 5, 2014 This post was written by Categories: Dispozitive Kegel8 electriceGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top