Home
 

Cele mai bine 4 secrete pastrate pentru sanatatea podelei pelvine!

Trebuie sa facem ceva extra pentru a pierde in greutate decat sa mergem pe un regim alimentar corect? Ei bine, da, fara gustari intre mese, 8 ore de somn pe noapte si asa mai departe!

Ei bine, acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de intarirea muschilor pelvini. DA! Exercitiile Kegel sunt o necesitate certa, insa sunt si multe alte lucruri pe care le puteti face pentru a va ajuta in acest sens…

Ce altceva pot face pentru a ajuta podeaua mea pelvina?

Stai drept

Rectifica postura ta – acest lucru poate ajuta cu adevarat pentru calmarea podelei pelvine de la un exces de presiune, care, in timp, poate duce la slabirea muschilor si chiar la prolaps.

Luati vitamine

S-a dovedit ca Vitamina D3 aduce numai beneficii podelei pelvine. Un studiu recent a constatat ca 23% dintre femeile cu niveluri scazute de vitamina D3 au raportat cel putin un semn de slabiciune a planseului pelvin, indiferent de varsta lor! Vitamina D3 poate ajuta, de asemenea, in durerile periodice si in pierderea in greutate

Urmariti-va greutatea!

Daca stiti ca aveti mai multe kilograme decat ar trebui (ca multi dintre noi), nu ignorati acest lucru. Intr-o analiza Kegel8 prezentata in Daily Mail, Dr. Mark Slack de la Spitalul Addenbrooke din Cambridge spune ca grasimea poate infiltra muschii, conducand la slabirea lor. O pierdere in greutate de 10% poate reduce aceasta slabiciune musculara cu mai mult de 50%.  De aceea, sariti peste gustarile dulci dintre mese!

Evitati constipatia!

Constipatia este foarte rea pentru podeaua pelvina. Toate starile de incordare si impingere pun foarte multa presiune pe podeaua pelvina. Exista un scaun de toaleta care ajuta la pozitionarea corecta a corpului atunci cand mergi la toaleta, pentru a face mai usoara “impingerea afara”.

Squatty1(1)

March 18, 2014 This post was written by Categories: Accesorii Dispozitive Kegel8Accesorii KegelDispozitive Kegel8 electriceDispozitive Kegel8 manualeGeneralUncategorized Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top