Home
 

Alergia la nichel

images

 

Dupa ce porti bijuterii din metal pielea ti se inflameaza si devine rosie in jurul zonei in care metalul a atins pielea?

Inseamna ca ai o reactie adversa la nichel, adica esti alergica la acest metal. Foarte multe femei sunt afectate de aceasta problema, indiferent de varsta. Cu toate acestea, majoritatea femeilor nu realizeaza ca sunt alergice la nichel pana cand nu utilizeaza pentru prima data un dispozitiv Kegek8 cu sonda normala, cu nichel in compozitie.

 

 

De ce am o eruptie dupa ce port bijuterii din metal?

Acest lucru se datoreaza faptului ca sensibilitatea la nichel nu are loc intotdeauna cand se vine in contact cu nichelul. Unele persoana constanta ca sunt alergice la diverse lucruri cum ar fi blugii sau anumite pastile, insa nu-si dau seama ca sunt alergice si la nichel, deoarece se poate sa porti bijuterii cu nichel si sa nu ai tot timpul reactii adverse.images (1)

Sunt predispus sa dezvolt o alergie la nichel?

Unii oameni dezvolta o alergie la nichel dintr-o data, chiar daca nu au avut probleme in trecut. Medicii nu sunt siguri de cauza aparitiei acestei alergii si nu exista nici o explicatie de ce afecteaza anumite persoane si pe altele nu.

Ce este sigur este faptul ca persoanele care lucreaza in saloane de coafura, firme de catering, persoane ce sunt asistenete medicale sau care opereaza cu numerar zi de zi au sanse mai mari de a deveni alergice la nichel la un moment dat.

Pot folosi dispozitive Kegel8 daca am alergie la nichel?

goldprobe

 

Datorita faptului ca alergia la nichel a devenit destul de comuna in ziua de astazi, Kegel8 dispune de noi probe (sonde) ce nu contin nichel in compozitie si sunt placate cu aur, tocmai pentru a multumi toate persoanele care au nevoie de dispozitivele Kegel8 si sunt alergice la nichel. Mai mult, recent a aparut Dispozitivul Kegel8 Ultra 20 care contine o sonda ce este identica in forma si design cu sondele clasice, standard si nu are in compozitie nichel, fiind placata cu aur.

Cel mai mare beneficiu pentru sonda dispozitivului Kegel8 Ultra 20, pe langa faptul ca nu contine nichel este faptul ca electrozii sunt placati cu aur astfel incat veti obtine un antrenament mai eficient cu aceasta proba deoarece aurul este un metal conductor foarte bun, in comparatie cu sondele clasice.

 

Asadar, toata lumea se poate bucura de beneficiile unei podele pelvine sanatoase, indiferent daca esti sau nu alergic la nichel!

 

9475

logo

January 30, 2014 This post was written by Categories: Accesorii Dispozitive Kegel8Accesorii KegelDispozitive Kegel8 electriceGeneral Tagged with:
No comments yet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top